Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at der kan indgås aftale om Levering af mad og dekoration mv. med Den
Kreative Fest ApS, er der brug for følgende personoplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at
kunne opretholde kontakten frem til en aftale er fuldført og tilendebragt.

Personoplysningerne registreres hos Holdt Unique ApS og opbevares i fem år,
hvorefter oplysningerne slettes.

Jette Holdt, en kontorassistent, og den af Holdt Unique ApS hyrede revisor
har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige er Holdt Unique ApS.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret
.
Fortrolighed og videregivelse af informationer:

Oplysninger afgivet til mig videregives eller sælges på ingen måde videre
til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Holdt Unique ApS har du altid ret til at gøre indsigelse
mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der
er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og
henvendelse i forbindelse hermed rettes til Holdt Unique ApS via e-mail :
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sikkerhed:Sikkerhed:Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger jeg opbevarer omdig.
Du skal blot sende en mail til mig og oplyse dit navn og din adresse.
Du vil indenfor 10 dage modtage en mail om, hvilke informationer viopbevarer om dig.
Ønsker du vi sletter disse oplysninger, skal det fremgåtydeligt af din mail.

De data vi har på dig er:

Navn,
Adresse,
telefonnummer,
e-mailadresse,
samt den IP adresse, der erbrugt i forbindelse med bestillingen.

Hos os er cookies lig med kage, og det spiser vi (også) om fredagen. Cookies er ikke noget vi bruger på vores hjemmeside
Ok